6/24/13

Natural Products






Γεια σας και πάλι!
Θα ήθελα σε αυτό το post να σας πω την άποψή μου και την εμπειρία μου με τα Φυσικά Προϊόντα.
Αγαπώ πάρα πολύ να περιποιούμαι τον εαυτό μου και μου αρέσει κάθε μέρα να μαθαίνω κάτι περισσότερο και να γίνομαι ακόμα καλύτερη. Και θέλω να μοιραστώ μαζί σας κάτι που έχω καταλάβει εγώ από την εμπειρία μου.


Αν θέλουμε λοιπόν να περιποιούμαστε τον εαυτό μας για να δείχνουμε όμορφες ή υγιείς τότε πρέπει να το κάνουμε ολοκληρωτικά. Τι σημαίνει αυτό τώρα??
Η ομορφιά όπως λέμε όλοι, ξεκινάει από μέσα! Θέλουμε λοιπόν να είμαστε beautiful inside out!
Να σας δώσω ένα παράδειγμα για να καταλάβετε τι εννοώ...

Εγώ παλιά ήξερα, ότι αν θέλω να έχω λαμπερό πρόσωπο πρέπει  να χρησιμοποιώ ένα serum λάμψης και να βάζω την ενυδατική μου. Αν δε θέλω να έχω σπυράκια, πρέπει να χρησιμοποιώ μία κρέμα να τα ξηραίνει κ.λ.π

Ναι αλλά,   πώς περιμένει κάποιος να έχει λαμπερό και ενυδατωμένο δέρμα αν πρώτα απ όλα δε πίνει νερό???  Δε λέω και τα προϊόντα βοηθάνε. Και κάνουν και σημαντική διαφορά μάλιστα. Αλλά το πως τρεφόμαστε και το τι βάζουμε μέσα στο σώμα μας είναι εξίσου σημαντικό με το αν έχουμε μια καλή κρέμα για παράδειγμα.

Αυτό που θέλω να πω λοιπόν είναι ότι το αποτέλεσμα που θέλουμε, θα έρθει από έναν συνδυασμό περιποίησης και διατροφής. Θα ήθελα να ξέρουμε όλες, ότι οι τροφές επηρεάζουν κατά μεγάλο βαθμό την εμφάνισή μας!! Γι αυτό λοιπόν είναι σημαντικό να καταναλώνουμε τις ανάλογες τροφές ανάλογα με τον στόχο που έχουμε.
Για παράδειγμα όλοι ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι το
  •  νερό για την αφυδάτωση
  • η αποφυγή αναψυκτικών για την κυτταρίτιδα
  • η αποφυγή άλλων τροφών ανάλογα με την πάθηση   ( αν θέλετε μπορώ να μιλήσω αναλυτικά γι κάποιες περιπτώσεις σε άλλο post)


Γενικότερα λοιπόν καλό θα είναι να τρεφόμαστε με όσο πιο υγιεινό και φυσικό τρόπο γίνεται, γιατί έχει αποδειχθεί πως τα επεξεργασμένα τρόφιμα επηρεάζουν και την υγεία μας αλλά και την εμφάνισή μας, το δέρμα μας.


Εμένα όπως μου αρέσει να τρέφομαι με όσο λιγότερο επεξεργασμένα τρόφιμα γίνεται, έτσι μου αρέσει να χρησιμοποιώ όσο πιο φυσικά καλλυντικά γίνεται.
Φυσικά και γω ξεκίνησα να αγοράζω χημικά προϊόντα περιποίησης που βρίσκονται στην αγορά και ακόμη συνεχίζω να αγοράζω μερικά.
Απλά από τότε που άρχισα να χρησιμοποιώ φυσικά λάδια, εθαίρια έλαια, κρέμες από φυσικά συστατικά, άργιλο, ροδόνερο κ.λ.π. έχω δει πραγματικά μεγάλη διαφορά.
Έχω ένα πολύ ευαίσθητο και δυσανεκτικό δέρμα με πολλά δερματικά προβλήματα και μπορώ να πω ότι είναι η πρώτη φορά που βλέπω διαφορά και αυτό οφείλεται στα φυσικά προϊόντα και στη διατροφή μου.

Σε επόμενα post θα σας δείξω ποια φυσικά προϊόντα χρησιμοποιώ και γιατί τα αγαπώ απλά ήθελα πρώτα να σας κάνω μία εισαγωγή, για να μάθετε και σεις περισσότερα για μένα.



Μέχρι την επόμενη φορά, φιλιά!

1 comments:

© Beauty of Roses, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena