8/22/13

How to: Sexy Soft Shiny Legs for the Summer

Γεια σας κουκλίτσες!! Τι κάνετε? Τελείωσαν οι διακοπές σας? Η μήπως τώρα αρχίζουν? Ξέρω ότι κάποιες από σας που ίσως να δούλευαν όλο το καλοκαίρι, θα ξεκουραστούν τώρα αυτές τις μέρες. Πάντως για μένα είναι ακόμα καλοκαίρι!! Δεν τελείωσε ακόμα!!

Σήμερα θα σας δείξω πως να έχετε απαλά , ενυδατωμένα και λαμπερά ποδαράκια!! Δε ξέρω για εσάς, εγώ πάντως όταν είναι να βγω τη βραδινή μου βόλτα και θα βάλω το σορτσάκι μου, ή το φόρεμά μου, κάτι που θα αναδεικνύει τα πόδια μου εν πάσει περιπτώσει , :P  θέλω τα πόδια μου να δείχνουν τέλεια γι αυτό και τα περιποιούμαι πολύ!!



Πάμε να ξεκινήσουμε!

Κατ' αρχήν πρέπει να κάνουμε καλή προετοιμασία όσο ακόμα είμαστε στο ντουζ ή κάνουμε το μπανάκι μας.

1. Χρησιμοποιώ λοιπόν το αφρόλουτρο μου κανονικά για να καθαρίσω όλο το σώμα μου όπως και τα πόδια μου. Δεν έχει σημασία ποιο θα χρησιμοποιήσω, εσείς χρησιμοποιήστε το αγαπημένο σας!

2. Στη συνέχεια πρέπει να φροντίσουμε την ... ανεπιθύμητη τριχοφυΐα!! Εγώ χρησιμοποιώ το gel ξυρίσματος της Bic με Aloe Vera και Βιταμίνη Ε. Μυρίζει τέλεια, όταν απλωθεί στο δέρμα γίνεται κρεμώδες και με βοηθάει πάρα πολύ στο ξύρισμα. Την αγαπώ!

3. Τώρα λοιπόν που έχω καθαρά ποδαράκια, ήρθε η ώρα να τα κάνω απαλά! Γι αυτό θα κάνω απολέπιση σώματος για να αφαιρέσω τα νεκρά κύτταρα από τα πόδια μου και να γίνουν πιο μαλακά και απαλά. Χρησιμοποιώ το Απολεπιστικό Σώματος Vineyard Peach από τη The Body Shop και το απλώνω σε όλο το μήκος των ποδιών. Μυρίζει απίιιιιστευτα!! Δε μπορώ να σας το περιγράψω! Αφήνει το άρωμά του πάνω μου ακόμα και όταν έχω βγει από το μπάνιο και κάνει τα πόδια μου πολύ μαλακά! Σας το συστήνω ανεπιφύλακτα!

4. Τρελαίνομαι για μαυρισμένα πόδια!! Φαίνονται πιο αδύνατα, κρύβονται οι ατέλειες και το πιο σημαντικό, η κυτταρίτιδα!! Αν είστε ήδη μαυρισμένες από τον ήλιο, τότε είστε οκ! Αν όχι, απλώστε ένα προϊόν self tan σε όλο το σώμα ομοιόμορφα και περιμένετε να στεγνώσει. Εγώ έχω πάρει το χρωματάκι μου από τον ήλιο οπότε είμαι οκ! Πάμε παρακάτω! :P

5. Σε αυτό το σημείο απλώνω το gel κατά της κυτταρίτιδας που έχω από την bioten Είναι η Cellufight που περιέχει θαλάσσια Φύκια, Guarana, και μαύρο πιπέρι. Έχει θερμαντική δράση και κοκκινίζει τις περιοχές στις οποίες την απλώνω οπότε φροντίζω να μη την απλώνω τελευταία στιγμή γιατί θέλει το χρόνο της να απορροφηθεί και να φύγει το "κάψιμο" και η κοκκινίλα. Δεν είμαι σίγουρη για το αν βοηθάει και πολύ, αλλά την χρησιμοποιώ μέχρι να την τελειώσω και θα σας πω την άποψή μου στο τέλος. Αν έχετε βρει κρέμα κατά την κυτταρίτιδας ή κατά των ραγάδων που σας άρεσε πολύ, πείτε μου στα σχόλια, θα με βοηθούσατε πολύ! :D







6. Ένα από τα σημαντικότερα βήματα είναι η
ενυδάτωση! Απλώνουμε λοιπόν την αγαπημένη μας κρέμα σώματος. Εδώ έχω 2 επιλογές. Η μία είναι ένα κανονικό γαλάκτωμα σώματος, με υπέροχο άρωμα που λατρεύω όπως το αναζωογονητικό γαλάκτωμα σώματος της bioten με lime και κυδώνι  και αν θέλετε να είστε ακόμα πιο λαμπερές η επιλογή






Νο 2 είναι μία κρέμα σώματος με διακριτικά shimmer όπως είναι η Galenic After-sun enhancing body and face lotion που σας είχα δείξει και στα αγαπημένα Ιουλίου. Δίνει πραγματικά υπέροχη λάμψη στα πόδια.














7. Φτάσαμε επιτέλους στο τελευταίο βήμα, που είναι το μεγαλύτερό μου μυστικό για λαμπερά πόδια!! Και δεν είναι άλλο από το..........( ανυπομονείτε??)....................tadaaaaaa το λάδι σώματος!! Κάνει τα πόδια να φαίνονται υπέροχα τη νύχτα!! Αλλά θα το θεωρούσα υπερβολή για τη μέρα. Το αγαπημένο μου που χρησιμοποιώ εδώ και πολλά χρόνια είναι το λάδι της  Le Petit Marseiliais. Μυρίζει ευχάριστα και κάνει τα πόδια να λάμπουν διακριτικά και τα δείχνει όμορφα και όχι υπερβολικά λαδωμένα. Είναι απλά υπέροχο!!


Πως σας φάνηκαν οι συμβουλές μου?? Εσείς έχετε κάποιο αγαπημένο προϊόν για την περιποίηση των ποδιών σας?


2 comments:

  1. pwpw to post auto "murizei " teleia!!!!
    apo tin seira rodakino tou Body Shop exw to body butter!yummy!!!!!!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. χαχαχα Όντως αυτή η περιποίηση είναι τόσο απολαυστική!! Όλα μυρίζουν φρουτένιαααααα :D

      Delete

© Beauty of Roses, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena