4/17/14

Μεγάλη Εβδομάδα

Γεια σας κοριτσάκια μου! Αποφάσισα επιτέλους στα μέσα Απριλίου να κάνω post! Ένιωθα λίγο κάπως που δεν έκανα κανένα post μέσα στον Απρίλιο και σκέφτηκα ότι πρέπει να σας πω πως αισθάνομαι... Η αλήθεια είναι ότι μέσα στην Σαρακοστή και ιδιαίτερα όσο περνάνε οι μέρες και πλησιάζουμε προς το Πάσχα και την Μεγάλη Εβδομάδα, την οποία διανύουμε τώρα, δεν έχω αρκετή όρεξη και έμπνευση για να ασχοληθώ με την ομορφιά. Φυσικά και αγαπώ την ομορφιά και είναι κάτι με το οποίο θέλω να ασχολούμαι συνέχεια γι αυτό άλλωστε υπάρχει και αυτό το blog, όμως υπάρχουν κάποιες μέρες που υπάρχουν άλλες προτεραιότητες για μένα.

Αυτές τις μέρες προτιμώ να μην ασχολούμαι τόσο με την εξωτερική εμφάνιση και να επικεντρώνομαι στην πνευματική σκέψη και γαλήνη. Πιστεύω πως είναι καλό, κάποιες φορές σαν άνθρωποι να είμαστε πιο ταπεινοί και να αφήσουμε για λίγο αυτά που μας ευχαριστούν.

Αυτή την εβδομάδα δεν ασχολούμαι με μακιγιάζ και μαλλιά, αφήνω το πρόσωπό μου να αναπνεύσει από τα πολλά προιόντα, αφήνω τα νύχια μου χωρίς βερνίκι τελείως φυσικά τα οποία έχουν κιτρινήσει επειδή τα βάφω τόσο συχνά... Μια τέτοια "αποχή" από την περιποίηση κάνει καλό και από άποψη υγείας! Επίσης όταν θα ξαναπεριποιηθώ τον εαυτό μου για τη γιορτινή μέρα της Ανάστασης θα φανεί έτσι και η διαφορά! Σας το προτείνω και εσάς λοιπόν για να μπορέσετε να νιώσετε μια ανανέωση και έναν ενθουσιασμό όταν θα έχει φτάσει επιτέλους η χαρμόσυνη ημέρα της Ανάστασης!

Εύχομαι σε όλους Καλή Ανάσταση και Χρόνια Πολλά ! :)

1 comments:

  1. Έχεις απόλυτο δίκιο!! Συμφωνώ σε όλα!! Κάποιες στιγμές είναι καλό να αφήνουμε κάποια πράγματα στην άκρη και να επικεντρωνόμαστε σε άλλα, πιο σημαντικά!

    ReplyDelete

© Beauty of Roses, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena